Rozkoszne. Wegetariańska uczta z polskimi smakami

  • -30,00 zł
Rozkoszne. Wegetariańska uczta z polskimi smakami
search
  • Rozkoszne. Wegetariańska uczta z polskimi smakami

Rozkoszne. Wegetariańska uczta z polskimi smakami

Wydawnictwo: Otwarte
Rodzaj oprawy: Twarda
Liczba stron: 296
Rok wydania: 2020
Format: 135 x 205 mm
Numer wydania: 2
Kategoria: Kuchnia, potrawy
Cena:
79,99 zł
49,99 zł - 30,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 49,99 zł

Darmowa dostawa od 200zł - sprawdź formy dostawy
Ilość


Rozkoszuj się polskimi daniami w nowej odsłonie.

Poczuj radość z przywoływania najcieplejszych wspomnień.

Wróć do najprzyjemniejszych momentów życia.



Potrawy, na których się wychowaliśmy, mają niezwykłą moc: sprawiają, że czujemy błogość i szczęście. I choć polska kuchnia ma wiele odsłon, przedstawię ci tę wegetariańską. Bo właśnie ona

jest wyjątkowo rozkoszna.

Rozgość się. Wspólnie gotujmy i smakujmy przepyszne dania – a do tego proste i ze składników dostępnych na wyciągnięcie ręki. Znajdziesz tu przepis na gołąbki, które zawsze wychodzą. Na kiszone rzodkiewki ożenione z gruszką w lekkiej sałatce ziemniaczanej (która zachwyci wszystkich gości). Na cudowne śniadania i boskie desery, dzięki którym każdy dzień będzie odrobinę lepszy.

Rozpieszczaj siebie. Gotuj z rodziną. Ucztuj z przyjaciółmi.

Indeks
WONO90223
Wydawnictwo
Otwarte
Rodzaj oprawy
Twarda
Liczba stron
296
Rok wydania
2020
Format
135 x 205 mm
Numer wydania
2
Kategoria
Kuchnia, potrawy

Napisz swoją opinię

Rozkoszne. Wegetariańska uczta z polskimi smakami

Rozkoszuj się polskimi daniami w nowej odsłonie.

Poczuj radość z przywoływania najcieplejszych wspomnień.

Wróć do najprzyjemniejszych momentów życia.

Napisz swoją opinię

O autorze

Michał Korkosz

Cześć. Nazywam się Michał Korkosz, znany też jako Rozkoszny. Kocham grubo masłem i nie chadzam na kompromisy. 

Pisarz kulinarny, autor hedonistycznego bloga Rozkoszny (wyróżnionego dwoma nagrodami amerykańskiego magazynu "Saveur", nazywanymi Oscarami blogosfery) oraz anglojęzycznej książki Fresh from Poland: New Vegetarian Cooking from the Old Country, promującej polską kuchnię za granicą i uznaną za jedną z najlepszych książek kulinarnych 2020 roku przez magazyn "Booklist". Pasjonuje go nie tylko gotowanie, ale takze historia kuchni, kulinariów i kultury stołu. Artykuły, wywiady i przepisy publikuje między innymi w magazynach "Kuchnia" i "Vogue Polska" oraz w Onecie.