Rozkoszne. Wegetariańska uczta z polskimi smakami. Książka z autografem

Rozkoszne. Wegetariańska uczta z polskimi smakami. Książka z autografem
search
  • Rozkoszne. Wegetariańska uczta z polskimi smakami. Książka z autografem

Rozkoszne. Wegetariańska uczta z polskimi smakami. Książka z autografem

Wydawnictwo: Otwarte
Rodzaj oprawy: Twarda
Liczba stron: 296
Rok wydania: 2020
Format: 135 x 205 mm
Numer wydania: 1
Kategoria: Kuchnia, potrawy
Cena:
59,99 zł

Darmowa dostawa od 200zł - sprawdź formy dostawy
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie


Książka z autografem!



Rozkoszuj się polskimi daniami w nowej odsłonie.

Poczuj radość z przywoływania najcieplejszych wspomnień.

Wróć do najprzyjemniejszych momentów życia.

Potrawy, na których się wychowaliśmy, mają niezwykłą moc: sprawiają, że czujemy błogość i szczęście. I choć polska kuchnia ma wiele odsłon, przedstawię ci tę wegetariańską. Bo właśnie ona

jest wyjątkowo rozkoszna.

Rozgość się. Wspólnie gotujmy i smakujmy przepyszne dania – a do tego proste i ze składników dostępnych na wyciągnięcie ręki. Znajdziesz tu przepis na gołąbki, które zawsze wychodzą. Na kiszone rzodkiewki ożenione z gruszką w lekkiej sałatce ziemniaczanej (która zachwyci wszystkich gości). Na cudowne śniadania i boskie desery, dzięki którym każdy dzień będzie odrobinę lepszy.

Rozpieszczaj siebie. Gotuj z rodziną. Ucztuj z przyjaciółmi.

Indeks
WONO90223X
Wydawnictwo
Otwarte
Rodzaj oprawy
Twarda
Liczba stron
296
Rok wydania
2020
Format
135 x 205 mm
Numer wydania
1
Kategoria
Kuchnia, potrawy

30-01-2024

Odechciało mi się jeść mięsa

Świetna książka, zawierająca wiele zaskakujących, choć nieskomplikowanych przepisów. Przyda się każdemu w kuchni. Polecam


07-12-2023

Nie jestem wege, a cały czas wykorzystuje przepisy!

Najlepsza książka kucharska, chociaż mam ich bardzo dużo ??

Napisz swoją opinię

Rozkoszne. Wegetariańska uczta z polskimi smakami. Książka z autografem

Książka z autografem!

Napisz swoją opinię

O autorze

Michał Korkosz

Cześć. Nazywam się Michał Korkosz, znany też jako Rozkoszny. Kocham grubo masłem i nie chadzam na kompromisy. 

Pisarz kulinarny, autor hedonistycznego bloga Rozkoszny (wyróżnionego dwoma nagrodami amerykańskiego magazynu "Saveur", nazywanymi Oscarami blogosfery) oraz anglojęzycznej książki Fresh from Poland: New Vegetarian Cooking from the Old Country, promującej polską kuchnię za granicą i uznaną za jedną z najlepszych książek kulinarnych 2020 roku przez magazyn "Booklist". Pasjonuje go nie tylko gotowanie, ale takze historia kuchni, kulinariów i kultury stołu. Artykuły, wywiady i przepisy publikuje między innymi w magazynach "Kuchnia" i "Vogue Polska" oraz w Onecie.