Dzięki tej książce dowiesz się, jak wybrać najlepsze mięso dla Twojego psa. Wybór odpowiedniego mięsa może być trudny, szczególnie dla osób, które go nie jedzą. Nie chodzi o to, aby wybrać jakikolwiek kawałek mięsa z danego zwierzęcia, tylko aby kupić prawidłową część - a do tego świeżą! Pierś z kurczaka bez skóry, bez kości będzie miała zupełnie inne parametry niż mięso z ud kurczaka, ze skórą, bez kości.
W książce znajdziesz przepisy na dania dla Twojego psa. Z pozostałych składników będziesz w stanie upichcić też coś dla siebie, aby być zero waste!
Przepis na soczystego indyka z batatami i pestkami dyni
Ten najprostszy przepis polecam na początek przygody
z samodzielnym przygotowywaniem posiłków. Składniki są łatwo dostępne, przygotowanie bardzo proste a smakowitość wysoka.
Coś dla ludzi | Czipsy z batatów
Możecie kupić więcej batatów i przygotować z nich ekstra przekąskę dla siebie, czyli dla psich Superopiekunów!
Do tego zdrową i niskokaloryczną.
Agnieszka Cholewiak-Góalczyk
Pracuje w lecznicy dla zwierząt. Jest technikiem weterynarii oraz – a może przede wszystkim − konsultantem dietetycznym, bo pasjonuje się dietetyką psów i kotów. Założycielka i prezes Zarządu Fundacji Surowe Kotki i Psy popularyzującej zdrowe żywienie psów i kotów, a także bloga surowekotki.pl.
Aleksandra Szuba
Lekarka weterynarii. Ukończyła Wydział Medycyny Weterynaryjnej na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu. Interesuje się m.in. diagnostyką laboratoryjną, gastroenterologią, radiologią oraz dietetyką psów i kotów. Współpracuje z Fundacją Surowe Kotki i Psy.
Wybierz opcję dla siebie
Premiera książki 30.09.2021
Wysyłki rozpoczną się min. 2 tygodnie wcześniej przed planowaną datą premiery!